Blijf lekker slapen in Woerden

3 hotels, 4 campings en meer dan 20 Bed & Breakfasts!

In Woerden kun je alle kanten op: van een ‘boutique’ hotel in een voormalig wapenarsenaal tot een Bed & Breakfast in een monumentale kaasboerderij midden in de polders van het Groene Hart. Ook kun je genieten van het buitenleven op een van de (boeren)campings.

Comfortabel overnachten in een hotel

Verblijf in stijl in Woerden. Het Stadshotel biedt ouderwetse Hollandse gezelligheid en het Wapen van Harmelen is gezellig voor de hele familie. Of verblijf je liever in het Best Western Hotel met luxe comfort kamers. Kies jouw eigen favoriet!

Landelijk genieten bij de B&B’s

De B&B’s vind je midden in de polders van het Groene Hart. Aanrader voor fiets- en wandelliefhebbers!

Voor de kampeerliefhebbers

De leukste campings van het Groene Hart. Handig om te weten… Woerden telt vier gratis camperplaatsen. Deze camperplaatsen zijn ideaal om recreatief te overnachten. Alle locaties hebben 3 camperplaatsen beschikbaar en je kan hier maximaal 3 keer 24 uur staan. Op al deze locaties zijn geen faciliteiten aanwezig en zijn het heel jaar bereikbaar.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Blijf lekker slapen in woerden
VVV Woerden
Emmakade 6A
3441 AJ Woerden

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.