BoerBert

BoerBert wordt op een moderne manier gerund met respect voor de omgeving en voor dier en natuur.

Welkom bij BoerBert waar Liesbeth en Jaco de vijfde generatie voedselmakers en eigenaar zijn. Sinds 2003 is BoerBert omgeschakeld naar een biologische boerderij waar naast de hoofdtak van 280 melkkoeien ook zo’n 250 kippen door de wei scharrelen die dagelijks voor verse poldereieren zorgen. Van de melk wordt boerenkaas gemaakt die verkocht wordt in de BoerBertShop. Luister hieronder naar het verhaal.

BoerBert is meer dan alleen een kaasboerderij. We zijn ook een zorgboerderij, hebben een peuterspeelzaal, een vergaderzaal en er is twee dagen in de week dagbesteding voor een aantal jongeren. Zo kan iedereen meegenieten van de boerderij.

Op alle daken van onze stallen en schuren liggen zonnepanelen. De 3.100 panelen wekken jaarlijks 750.000 kWh op, genoeg voor ons eigen bedrijf en nog zo’n 300 andere huishoudens.

Tijdens de openingstijden van de BoerBertShop ben je van harte welkom op onze boerderij, hier vind je alle producten van onze biologische boerderij en van bedrijven van naaste familie. Wil je langer blijven? Dan kun je één van onze hooiberghutten huren voor een vakantie op het platteland.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van de provincie Zuid-Holland.

BoerBert
’s-Gravensloot 14
3471 BM Kamerik

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.