Cheese Valley Arrangement

Een uniek dagje uit dat in het teken staat van kaas. Fiets, kijk, leer en proef. Ontdek de Cheese Valley met het Cheese Valley arrangement! Een uniek dagje uit die in het teken staat van kaas…

De Cheese Experience in het Kaaspakhuis in Woerden is de waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Beleef hier een heuse Cheese Experience: leren, kijken, proeven en meer! Nergens in Nederland kom je zo dichtbij de kaas als in het hypermoderne kaaspakhuis! Na de rondleiding krijg je een routebeschrijving en maak je een prachtige fietstocht richting Bodegraven en maak je de keuze voor je 2e bezoek. Kies je voor Kaasboerderij de Graaf òf Het Kaas Museum Bodegraven?

Benieuwd hoe het er op de kaasboerderij aan toe gaat? Met een bezoek aan Kaasboerderij De Graaf krijg je exclusief kijkje achter de schermen. Stel je brandende vragen aan de boer of boerin, neem een kijkje bij de dieren en meer. Of bewonder oude gereedschappen en materialen die vroeger op de boerderij voor de kaasmakerij werden gebruikt in Het Kaas Museum Bodegraven. Naast de vaste opstelling worden in het museum ook wisselexposities gehouden.

Klik hier voor meer informatie.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Cheese Valley Arrangement
Kaaspakhuis Woerden
Emmakade 6A
3441 AJ Woerden

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.