City Game Gouda kaas & cultuur

Vanaf 12 pers. – Los het mysterie van de verloren kaas op.

Terwijl je met je team een route vol uitdagende vragen en creatieve opdrachten volgt om het mysterie van de verloren kaas op te lossen, kom je erachter dat kaas niet het enige is dat mist in Gouda en leer je meer over de lokale cultuur door locals te vragen naar verhalen en tradities. In deze Gouda-groepsreis van 4 uur ontmoet je lokale kaasspecialisten & stroopwafelbakkers. Proef Gouda, bak een stroopwafel!

Fabrieks- en boerderijkaasproeverij

De Gouda food tour is een heerlijke stadswandeling waarbij je het beste van Gouda, stad van kaas en stroopwafels – stroopwafels – proeft op het hoofdplein voor een bezoek aan het weeghuis waar je ontdekt hoe boerenkaas is al eeuwenlang gemaakt en verhandeld. Als je genoeg hebt gezien, is het tijd om je Goudse kaaskennis te testen met een kleine kaasproeverij. Kun je leeftijden en boerenkaas onderscheiden van fabriekskaas?

Stroopwafel bakworkshop

Terwijl je voedselgids je vertelt over de stad en het eten, ruik je de zoete geur van stroopwafels. Je volgende stop is een stroopwafelbakkerij. Nu is het tijd om je handen vuil te maken! Bak die frisse, warme & lekkere stroopwafel en luister naar de smakelijke verhalen van de stroopwafelbakker. Met je vingers nog steeds plakkerig van karamelsiroop zeg je vaarwel aan de bakker en volg je je gids door de gezellige straten vol ambachtelijke winkels. Uw gids stelt u voor aan de winkeleigenaren en zij laten u alle verschillende Hollandse kazen, stroopwafels en andere Nederlandse lekkernijen proeven. Het is een geweldige zoete en hartige ervaring voor het hele gezin!

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

City Game Gouda kaas & cultuur
Markt 1
2801 JG Gouda

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.