De Goudsche Waag

Heerlijke echt Hollandse kazen. Van ambachtelijke boerenkaas tot de heerlijke kazen van Uniekaas.

Op de begane grond van De Goudse Waag bevindt zich een echte museumwinkel met – Heerlijke echt Hollandse kazen. De kaasdeskundigen in de winkel vertellen je graag wat de verschillen zijn tussen alle kazen die de Goudse Waag te bieden heeft. En voordat je overgaat tot de aankoop…. kun je altijd even proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

In de Goudse Waag vind je, naast de kaas ook verschillende hoogwaardige kaasmessen, kaasschaven en nog veel meer kaasbenodigdheden om optimaal van kaas te kunnen genieten / die in combinatie met kaas zijn te gebruiken. De collectie is verder aangevuld met allerlei leuke oud-Hollandse souvenirs, zoals in het oude Holland gevonden of gebruikt werden. Leuk om als herinnering aan je bezoek aan De Goudse Waag en Kaasstad Gouda mee te nemen naar huis.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

De Goudsche Waag
Markt 35
2801 JK Gouda

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.