Farm Camps Stolkse Weide

Terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het spelen in de mega gave Water Pret Weide.

Op de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje ontdek je een traditionele melkveehouderij in een oer-Hollands polderlandschap. Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het spelen in de mega gave Water Pret Weide.

Bij slecht weer duiken ze de grote speelzolder op of houden ze een hooigevecht in de hooischuur. Voor de echte knuffelkonten zijn de konijntjes in de grote Knuffelschuur het helemaal. In de melkput neemt Boer Wilco de tijd om de kids te leren hoe ze een koe moeten melken, terwijl boerin Durkje van de verse melk overheerlijk roomijs maakt met de kinderen.

Luxe Safari- en Lodgetenten

Als je uit je tent stapt zie je alleen maar weiland, slootjes en grazende koeien en schapen. Dat is het mooie polderlandschap van het Groene Hart. Bij Stolkse Weide logeer je in één van de 10 luxe Safaritenten of de 10 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitair gebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt, dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

Rondom het veld zie je de koeien en schapen grazen en de eendjes zwemmen in de slootjes. Iedere avond lopen de koeien in colonne achter de tenten langs om gemolken te worden. Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustig, doodlopend polderweggetje aan de rand van het dorp en is omgeven door weilanden. Op loopafstand ligt het dorp Stolwijk met winkels en restaurantjes. Op deze boerderij zijn er ook 5 vaste staanplaatsen.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Farm Camps Stolkse Weide
Bovenkerkseweg 49
2821 XT Stolwijk

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.