Gastenboerderij De Appelgaard

Genieten van de natuur nabij Gouda en Rotterdam.

Aan de oever van de rivier de Hollandse IJssel ligt in de landelijke rust het dorp Gouderak. Al generaties lang is deze boerderij in het bezit van de familie Blanken. In deze groene omgeving is een prachtige gastenboerderij gecreëerd. De B&B heeft 4 hotelkamers en 2 appartementen van 4/6 personen.

U kunt niet alleen overnachten. De Appelgaard is ook zeer geschikt als vergaderlocatie voor één of meerdere dagen. Een ruime vergaderruimte is van alle gemakken voorzien zoals; beamer, laptop, flipover en wifi. Eindelijk eens weg van kantoor en genietend van de rustige omgeving komt u tot de beste ideeën en besluiten. Het gebouw wordt verwarmd door aardwarmte. De energie wordt opgewekt door zonnecollectoren.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Gastenboerderij De Appelgaard
Kattendijk 139
2831 AC Gouderak

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.