Historische (Romeinse) dorpswandeling Bodegraven

60 min – Wil je meer weten over de geschiedenis van Bodegraven? Over kaas en de Romeinen? Dat kan tijdens de dorpswandeling door Bodegraven.

Wist je bijvoorbeeld dat Bodegraven een lange historie heeft? Al voor het jaar 1000 werd gerept van nederzetting Bodelo.

Wandelen met een gids

Een gids van de Historische Kring Bodegraven toont de verborgen plekjes in Bodegraven en vertelt de leukste verhalen. De excursie kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Kaas Museum Bodegraven. Klik hier voor meer informatie over de dorpswandeling en reserveren.

Eigen gelegenheid

Het is ook mogelijk de dorpswandeling zonder gids te wandelen en zo zelf Bodegraven te ontdekken. Klik hier voor de route (pdf).

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Historische (Romeinse) dorpswandeling Bodegraven
Julianastraat 4
2411 AD Bodegraven

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.