Kaas van Kees

Een winkeltje waar je letterlijk van het oude ambacht kunt proeven.

Dichtbij het mooie stadhuis in het historische centrum van Gouda vind je kaaswinkel Kaas van Kees op de Korte Groenendaal 8. In de winkel liggen vooral veel boerenkazen en streekkazen. Kazen die de ‘Gouwenaren’ uitermate waarderen vanwege de authentieke en pure smaken. Kaas van Kees ontvangt veel fijnproevers in deze streek die van oudsher bekend staat om haar heerlijke kazen.

Uitgebreid assortiment

Kaas van Kees verrast je graag met een bijzondere specialiteit of een huisgemaakt recept. Naast de smaakvolle kazen vind je ook boerenroomboter, eieren, spaanse fuets, salami’s, een klein assortiment wijn en een ruime keuze in versgebrande noten. En natuurlijk de olijven, waarmee ze heerlijke verse huismixen maken.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Kaas van Kees
Korte Groenendaal 8
2801 JN Gouda

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.