Kaasboerderij Speksnijder

Kaas van jong tot oud. Gewone kaas en kruidenkaas. Bij Kaasboerderij Speksnijder weten ze wat lekker is!

Sinds januari 2020 hebben Jan Speksnijder en Jan Herm Bokdam de leiding over de melkveehouderij en kaasmakerij. De ouders van Jan, Gerrit en Nel, werken ook nog actief in het bedrijf.

Gerrit en Jan zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de werkzaamheden in en om de stal. Melken doen Jan en Jan Herm altijd samen en Nel en Jan Herm maken de kaas. Luister hieronder naar het hele verhaal.

Al 100 jaar worden er bij Kaasboerderij Speksnijder ambachtelijke kazen gemaakt. Wil je weten hoe? Luister hieronder naar het proces.

Recent is de nieuwe Landwinkel naast de boerderij geopend vol met kaas en streekproducten. De verse melk wordt ook aangeboden in de speciale melktap. Met een fles kun je hier je eigen verse weidemelk ‘tappen’. Daarnaast beschikt Kaasboerderij Speksnijder over een eigen webshop.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van de provincie Zuid-Holland.

Kaasboerderij Speksnijder
Tiendweg West 28b
2941 ER Lekkerkerk

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.