Kaasproeflokaal Pons

Geen kaasproeverij is hetzelfde! Proef terwijl je luistert naar het verhaal achter de kaas.

Houd je van Kaas en vind je het leuk om in een groep bijzondere en nieuwe smaken te ontdekken dan ben je bij Kaasproeflokaal Pons op de goede plek. In een rustieke ambiance neemt Pons je mee in zijn verhaal terwijl de kaas waarover wordt verteld geproefd kan worden.

De 3 uur durende kaasproeverijen vinden plaats in Nieuwerbrug a/d Rijn op zondagmiddagen van 15:00 tot 18:00. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee waarna de proeverij start. Minimaal 20 kazen worden doorgenomen en geproefd onder het genot van 3 bijbehorende consumpties. Reserveren voor groepen is mogelijk tot een maximum van 60 personen. Eventueel is een andere dag en/of tijd in overleg mogelijk. Desgewenst kunnen wij werken met thema ‘s zoals een land, wijn, bier of whisky. Hierover, of met andere vragen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Kaasproeflokaal Pons
Korte Waarder 52
2415 AV Nieuwerbrug aan den Rijn

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.