Landal GreenParks

Vakantiepark De Reeuwijkse Plassen. Op het water kom je helemaal tot rust… echt vakantie.

Ontdek het Groene Hart van Nederland

Vanuit de woning, aan het water, vaar je via de vaart zo de Reeuwijkse Plassen op. Of stap vanaf de aanlegsteiger in een kano of op een SUP-board. Het Groene Hart ontdekken op de fiets kan ook, maak een tocht door het oer-Hollandse polderlandschap met haar planten- en dierenrijkdom. Wandel tussen de plassen door en ervaar het oude polderland met zijn houtkaden, rietkragen, dijken en boerenweggetjes. Op en top Hollands.

Unieke kindereilanden

Op het door water omgeven natuurspeeleiland klimmen en klauteren de kinderen op de klimtoestellen en zoeven ze van de tokkelbaan. Ook heeft het park een kindereiland met speeltuin, een Bollo-huis, zwembad, indoorspeelplaats, speciale kinderaccommodaties en het hele jaar Fun & Entertainment.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Vakantiepark De Reeuwijkse Plassen
Verlengde Breevaart 3
2811 LR Reeuwijk

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.