Restaurant De Landerij

Tussen de landerijen van het Groene Hart met ruim terras aan het water.

Het restaurant staat in het teken van proeven, beleven en genieten van gerechten, dranken en de landelijke sfeer. Je kunt bij Restaurant de Landerij terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast bieden zij op reservering een uitgebreide high tea aan, met zoete en hartige lekkernijen.

E-Choppers

De Landerij verhuurt ook E-Choppers. Met de E-Chopper kun je op een ontspannen manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Op een milieuvriendelijke manier reizen door landelijke gebieden. Toeren in het Groene hart en omstreken met de wind in je rug en de zon op je gezicht. Prachtige natuurgebieden, betoverende vergezichten, een zwerm vogels die oprijst in een glinsterende wolk, cultuur snuiven tijdens een historische route en daarna even op het terras uitrusten, gewoon lekker doen.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Restaurant De Landerij
Zwarteweg 6
2741 LC Waddinxveen
Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.