’t Kaashuys Reeuwijk

Hollandse kazen, boerenkazen, geiten- en schapenkaas en kaas met de lekkerste toevoegingen.

Een dag zonder kaas is ondenkbaar! ’t Kaashuys heeft een enorme sortering aan kazen. Je vindt niet alleen kazen van de beste kaasmakers van het Groene Hart, maar ook een groot assortiment Europese kazen. Laat je inspireren door ’t Kaashuys! Een smeuïge boerenkaas op de boterham, een romige mozzarella voor een ovenschotel en een pittige Goudse bij de borrel? ’t Kaashuys heeft het! De slogan van ‘t Kaashuys is al jaren “Vers, Vriendelijk en Vakkundig”. Hun doel is om je te laten genieten van ambachtelijke kwaliteit en van producten die passen bij jouw smaak.

Samen meer dan 50 jaar ervaring

De droom van de broers Wim en Kees Fris om een eigen zaak te beginnen is goed uitgepakt. Wim startte in 2003 met een eigen winkel in Zoetermeer en Kees startte zijn winkel in 2008 in winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk. Inmiddels is ’t Kaashuys een begrip en hebben de broers samen meer dan 50 jaar ervaring in de kaas!

Nog veel meer lekkers

Vers gebrande noten en een uniek assortiment kaas vormen een heerlijke basis, maar ‘t Kaashuys heeft nog meer lekkernijen zoals tapenades, olijven, olijfolie, wijnen en heerlijke confituren en dipjes. Ze zijn bijzonder trots op hun ambachtelijke producten, uniek en van hoge kwaliteit. Voor mensen die van lekker eten houden!

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

’t Kaashuis Reeuwijk
Miereakker 8
2811 BB Reeuwijk

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.