Voor elk wat wils in de Krimpenerwaard

Kijken, proeven en doen! Je beleeft het in de Krimpenerwaard.

In de Krimpenerwaard zijn er na een actieve dag fietsen, wandelen of varen genoeg plekken waar je heerlijk tot rust kunt komen en je heerlijk kunt slapen. Ga bijvoorbeeld eens slapen bij de boer op een camping, Bed & Breakfast of vakantiewoning. Een unieke ervaring. Of pak een luxe nachtje in een heerlijk hotel. In het polderlandschap of aan de rivieren. Overal ben je meer dan welkom!

Bed & Breakfasts

Heerlijk slapen in een Bed & Breakfast kan op heel veel plekken in de Krimpenerwaard. In een boerderij, in een dorp, aan de dijk. Zoek een B&B die bij jou past en geniet!

Hotels

Op zoek naar een plek om te overnachten in de Krimpenerwaard? In de verschillende hotels slaap je heerlijk en kan je ook nog genieten van een heerlijk ontbijt of diner. Stap in de ochtend lekker op de fiets of wandel naar buiten en ontdek de Krimpenerwaard!

Campings

In de Krimpenerwaard kun je heerlijk slapen op de verschillende campings. Wil jij lekker buiten slapen in een jouw eigen tent? Of toch liever meer een Glamping ervaring? Alles is mogelijk op de verschillende campings in de Krimpenerwaard. Natuurlijk kun je ook kamperen bij de boer. Wakker gemaakt worden door het geloei van koeien of getok van de kippen. Wie wil dat nou niet?

Vakantiewoningen

Wil je in een vakantiewoning of groepsaccommodatie verblijven en van daaruit de Krimpenerwaard ontdekken? Ook dat kan, keuze genoeg.

Campeerplaatsen

Gebruik de camperplaatsen als welkome tussenstop, of juist als startpunt voor een mooie tocht door het Groene Hart. Kies een plekje waar je geniet van de eenvoud op de boerderij of maak gebruik van een locatie met meer faciliteiten zoals de campings.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Voor elk wat wils in de Krimpenerwaard
Gemeente Krimpenerwaard
Dorpsplein 8
2821 AS Stolwijk

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.