Wandelen in Bodegraven-Reeuwijk

Div. afstanden – Wandelen in het Groene Hart is een activiteit voor iedereen.

Houd je van wandelen in de natuur? Ben je een liefhebber van veel groen, water en het Nederlandse polderlandschap? Recreatie in Bodegraven-Reeuwijk is genieten en ontdekken. Je vindt de mooiste plekjes langs onder andere de Oude Rijn, de Limes, de Reeuwijkse Plassen en De Meije, maar ook tijdens de dorpswandeling door Bodegraven.

Er zijn heel veel leuke wandelroutes die je kunt afleggen in de omgeving van Bodegraven of Reeuwijk. Onderweg kom je gezellige restaurants tegen, waar je kunt uitrusten met een kop koffie, een lunch of een drankje.

Wandelen in het Groene Hart is een activiteit voor iedereen; voor jong en oud, families, groepen en natuurliefhebbers. Veel verschillende vogelsoorten hebben een broedplaats in de stiltegebieden. Daar vind je rust, water en veel groen.

Je kunt wandelen in Bodegraven-Reeuwijk onder begeleiding van een gids of je loopt je eigen rondje. Tijdens het wandelen kun je genieten van een prachtige natuur en waar je de rust en ruimte voelt. Op de route liggen leuke plaatsen om te bezoeken, zoals het Streekmuseum Reeuwijk en het Kaas Museum Bodegraven.

Bekijk hier de verschillende wandelingen.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

VVV Bodegraven-Reeuwijk
Marktstraat 1
2411 BE Bodegraven

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.