Wandelen in de kaasstad Gouda

Div. afstanden – Verken Gouda te voet, wandel zelf of met een gids.

Zelf door de stad wandelen

Verken Gouda te voet, alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Dwaal eens door de kleine pittoreske straatjes, ontdek interessante musea of wandel over een van de mooiste marktpleinen in Europa. Wanneer je rondom de lange Sint-Janskerk loopt, waan je je weer even in de Middeleeuwen.

Bekijk hier de verschillende wandelingen.

Stadwandeling Goudse Gidsen Gilde

Het beroemde stadhuis op de Markt, de schitterende Sint-Janskerk en het mooie Catharina Gasthuis zijn slechts enkele voorbeelden van wat Gouda te bieden heeft. Een rondleiding door het Goudse Gidsen Gilde is de perfecte manier om kennis te maken met het rijke verleden van Gouda.

Lees hier meer over het Goudse Gidsen Gilde (GGG) en de verschillende wandelingen.

Stadswandelingen Gouda

Stadswandelingen Gouda is sinds 2015 actief in Gouda met het rondleiden van gasten die de mooie historische stad bezoeken. Het enthousiaste team van gidsen heeft de opleiding voor Goudoloog gevolgd en met succes afgerond. Deze kennis van de rijke Goudse historie willen zij graag met jou delen en doen dit op basis van historie met een knipoog, en grappige anekdotes. Dit maakt de wandeling tot een interessante en ontspannen tour.

Lees hier meer over de verschillende wandelingen.

Wandelen in de omgeving

Met een uitgebreid wandelnetwerk valt er heel wat te ontdekken in Gouda en omgeving!

Bekijk hier de verschillende wandelingen.

Cheese Valley

Cheese Valley, een uniek gebied midden in het Groene Hart. Vier gemeenten met bijzondere verhalen en belevenissen. En bovenal het hart en de oorsprong van échte kaas, het gele goud van Holland. Luister hieronder naar het verhaal.

Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is in de buurt.

Wandelen in de kaasstad Gouda
VVV Gouda
Markt 35
2801 JK Gouda

Website

Ontdek & Deel #cheesevalleyholland

Wil je niets missen?

Ontvang inspiratie en het laatste nieuws over activiteiten. Volg ons via social media of onze Cheese Valley nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.